fredag 4 oktober 2013

Äntligen!

Så till slut fick vi även telefonsamtalet vi väntat på i över en månad - det är dags att åka ner! Om ett par veckor ska vi möta upp Adoptionscentrums representant (och tolk) i Montenegro. Först tar vi en 18 mil lång tur till myndigheterna och sedan åker vi ytterligare 3-4 timmar till Bijela. Och där... Där finns det ett aprikosfärgat barnhem precis vid havet. Och där inne väntar vår lilla dotter!

Det är svårt att begripa att vi snart kommer att få träffa henne, hålla henne och pussa henne. Hur blir det första mötet? Vad ska hon tro och tycka om oss? Två personer hon aldrig sett förut som pratar obegripligt, jagar henne helt hysteriskt och gråter...

Vi har fått reda på att vi bör ha med oss lite presenter till barnhemmet, så idag beställde vi byggsatser med Duplo och Lego. De uppskattar även lite hygienartiklar, så det tar vi också med. Personalen på barnhemmet blir glad av en ask choklad, och vid den lilla ceremonin då de överlämnar henne till oss förväntas vi bjuda på choklad och bubbel. Det gör vi så gärna! :)

Vi har bokat flyg ner via Belgrad och har bokat ett hotell som ligger precis bredvid barnhemmet. Inte så mysigt direkt, men det är en lägenhet så vi kan laga mat och så är det ju så klart smidigt med närheten till henne.

Mer info följer...

2 kommentarer:

  1. Ett stort grattis till er!
    Är nu nere i Slovakien för att hämta hem vår son.
    /Sandra

    SvaraRadera
  2. Tack! :D Vad spännande, berätta gärna hur det går! Lycka till. / Stefan

    SvaraRadera